torstai 6. syyskuuta 2012

Meikitön päivä

Tänään vietetään Meikitöntä päivää. Kyseessä on Joutsenmerkin kampanja ympäristöystävällisen kosmetiikan puolesta ja se kannustaa viettämään päivän naturellina.

Kuulin tästä kampanjasta ensimmäisen kerran viime vuonna. Silloin sudin naamaani samat meikit kuin muinakin aamuina. En nähnyt tarpeelliseksi jättää tätä rituaalia väliin, oma meikkipussini kun koostuu miltei kokonaan ympäristöystävällisestä luonnonkosmetiikasta.

Pidän kuitenkin tällaisista teemapäivistä. Autoton päivä, Älä osta mitään-päivä ja Pukeudu oranssiin-päivä ovat hyviä tapoja levittää tietoa ja ilmaista oma mielipiteensä. Vuosittain sammutan myös valot Earth Hourin ajaksi. Siksipä päätin tänään lähteä liikkeelle kasvot paljaana. Ihan vaikka siitäkin syystä, että haluan osoittaa tukeni Joutsenmerkin tavoitteelle.

Mitä mieltä te olette Meikittömästä päivästä? Ovatko tällaiset yksittäiset päivät turhia, vai voiko niillä olla todellista vaikutusta? Ja ennen kaikkea, kuinka moni teistä lähti tänään liikkeelle naama naturellina? Miltä se tuntui?

Luonnonkaunista päivää kaikille! :)

-Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti