torstai 23. elokuuta 2012

Kauneudenhoidon syysskarppaus

Saako tuon s-sanan jo sanoa ääneen? Koko kesä on ollut melko kolea ja sateinen, mutta viime päivinä ilmassa on ollut jo ihan oikeaa syksyn tuntua. Allekirjoittaneen se herätti huomaamaan, että kesä on mennyt kauneudenhoidollisesti melko huolettomasti. Vartalovoide on unohtunut kaapin perälle ja meikkikin on mennyt huulikiilto-ripsiväri-linjalla. Nyt päätinkin hieman ryhdistäytyä.

Kesän kuivattama ihoni kaipailee kunnon kosteutusta. Evolven Heavenly body polish-kuorintavoide tasoittaa ja pehmentää ihoa. Samalla kuollut ihosolukerros saa kyytiä. Tehokasta kosteutusta tarjoaa samaisen merkin Mega omega-vartalovoide, jonka omega 3-, 6- ja 9-rasvahapot hellivät ihoa.

Myös kasvojen iho kaipaa jo tehokkaampaa kosteusvoidetta. Tykkään Evolven kosteusvoiteista, jotka sopivat mainiosti pintakuivalle sekaiholleni. Ne kosteuttavat hyvin, mutteivat lähmää. Kesän ajan Multi action single cream-voide toimi mainiosti, nyt vaihdan sen astetta ravitsevampaan sisareen, Multi action double creamiin.

Syksyisin kaipailen myös meikkiini hieman selkeämpää linjaa ja pikkuisen särmää. Esimerkiksi tumma huulipuna tulee kaivettua naftaliinista kesää huomattavasti useammin. Ihan oikeasti, millä meikkituotteella saa yhtä kätevästi samalla persoonallisen ja huolitellun lookin? Rakastan Benecosin huulipunia, koska ne ovat huulirasvamaisen kevyitä ja hoitavia, eivätkä tunnu kuivattavan huulia. Syyslempparini on Dark red-sävy, joka on hieman kullansävyinen syvä tummanpunainen.


Tummat huulet sopivat syksyyn(kin). Cate Blanchett näyttää mallia. Kuva täältä

Mitä kauneusrutiineja teillä on syksyisin?

-Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti