sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Miehistä luonnonkosmetiikkaa

Saamme usein kyselyitä siitä, käyvätkö tuotteemme myös miehille. Näin isänpäivän kunniaksi esittelen muutaman tuotteen, josta erityisesti miesasiakkaamme ovat tykänneet. Miesten iho on paksumpi kuin naisilla ja talirauhasia on enemmän. Tästä syystä heille sopivat paremmin tehokkaasti pesevät ja kevyesti kosteuttavat tuotteet.

Skin Blossom Complete Care Shampoo on melko mieto shampoo, joka ei kuivata päänahkaa ja pesee hellästi. Tuote sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön! Shampoo käy erityisesti hiuksille, joissa ei käytetä muotoilutuotteita. Tuoksu on miehellekin sopiva, melko voimakkaan yrttinen.

Moni mies käyttää mielellään esimerkiksi vahaa hiuksissaan, jolloin parempi vaihtoehto shampooksi on Evolven Detox & Protect. Skin Blossomin shampooseen verrattuna tämä on todella tehokas ja pesee pois voimakkaatkin muotoilutuotteet. Tuoksu on bergamottimainen ja eräs miesasiakas totesi sen tuoksuvan kokikselle! :D

Skin Blossomin Cleanse and Nourish Body Wash on miehiseenkin makuun sopiva suihkugeeli. Tuoksu on neutraali ja hieman yrttinen. Tuote vaahtoaa hyvin ja on melko mieto, eli se sopii hyvin useinkin toistuvaan pesuun.

Kasvovoiteista erityisesti Nourishing Face Moisturiser sopii miehille! Voide sopii kaikille ihotyypeille ja jopa silmänympärysiholle, jonka huomioiminen taitaa miehiltä joskus unohtua... Nyt siihen ei tarvitse hankkia erikseen omaa tuotetta, vaan samaa voiteella voi hoidella koko kasvot! Koostumukseltaan myös Evolven kasvovoiteista se kevyempi sopisi hienosti miehille, mutta ainakin oman lähipiirini miehet hyljeksivät vaaleanpunaista purkkia :D

-Salla

Nassun porukka toivottaa hyvää isänpäivää kaikille isille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti