keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Helpotusta päänahalle

Meikäläistä on siunattu varsin ongelmallisella päänahalla. Ensiksikin hiukseni rasvoittuvat tosi nopeasti. En edes muista, koska viimeksi olisin voinut olla pesemättä hiuksiani joka päivä. Osaksi varmaan usein toistuvasta pesusta johtuen päänahkani myös hilseilee helposti, erityisesti kylmällä säällä. Tällainen ihastuttava combo on aiheuttanut usein melkoista päänvaivaa, kirjaimellisesti :)

Helpotusta tilanteeseen olen saanut Evolven Detox & Protect-shampoosta. Rasvaisille hiuksille tarkoitettu shampoo pesee tosi tehokkaasti ja hiukset myös pysyvät puhtaina pidempään. Ensimmäistä kertaa aikoihin olen voinut pidentää pesuväliä joka toiseen päivään! Shampoo sisältää moringauutetta, jota on käytetty Afrikassa sukupolvien ajan veden puhdistamiseen. Tuotteen koostumus on melko paksu ja vähän geelimäinen. Se myös vaahtoaa ja levittyy hiuksiin mielestäni kiitettävästi.

Evolve Detox & Protect-shampoo

Suosittelen shampoota erityisesti rasvoittuville hiuksille, mutta myös muutama herkkäpäänahkainen asiakkaamme on hyötynyt siitä. Kovin kuivanahkaisille en sitä suosittele ainakaan jokapäiväiseen käyttöön, sillä se on todella hyvin tehokkaasti puhdistava. Kuivaihoisten kannattaa kokeilla Skin Blossomin Complete Care Shampoota, josta myös ihana Helene tykkää! :)

-Salla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti